הטחינה של צחי

מאת: רותם ג'קסון ● 24/10/2013 18:57 ● ערב ערב 2625
צחי סנדרוסי(45) עד לא מזמן, הבעלים של מסעדת 'ללו' בעיר, בסך הכל רצה לשדרג את הטחינה שלו במסעדה. אז הוא התחיל להתעניין בייצור, וסיים בזה שהקים את אחד המפעלים האיכותיים לטחינה שנראו עד כה בארץ. עכשיו הוא מסביר למה הוא לא מעוניין להתמקד בשיווק, ואיך מפעל אחד לטחינה חיבר לו את כל הנקודות בחיים והפך אותו לנושא הבשורה...
הטחינה של צחי









תגובות

הוסף תגובה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש