חיה ובועטת בארץ המתכונים

מאת: מירב לוי דיאמנט ● 3/2/2016 16:23 ● מה נשמע 429
אין משהו שלוכד את עיני במגזינים או בחנויות הספרים למיניהן, יותר מאשר המתכונים. מודה. כמי שעד גיל 30 פלוס, בישלה בעיקר את שקיות האורז המוכנות, וארוחת גורמה עבורה הייתה פרכית אורז בקוטג', ברגע שגיליתי את עולם הבישול, ובעיקר את עולם האפייה, התאהבתי. היום כשאני נתקלת בצעירות שפוקחות אלי זוג עיניים כשהן מבינות שאני יודעת להכין לגמרי לבד מרק עדשים (יוצא טעים, נשבעת), או אפילו מפרום, אני מחייכת כל הדרך אל ספר המתכונים שלי. אומרים שהכל בבישול ואפייה זה עניין של טאצ', אבל נשבעת לכם שהטאצ' שלי בעיקר שובר והורס דברים, כך שאם תשאלו אותי היום מה סוד הצלחת המתכונים- אומר לכם שזה הכל עניין של מתכון מוצלח יחד עם אהבה לתחום. כי איך אומרים אצלנו- אוכל או עוגות עושים באהבה או לא עושים בכלל.
חיה ובועטת בארץ המתכונים









תגובות

הוסף תגובה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש