סינדרלה נוסח אילת

מאת: מירב לוי דיאמנט ● ● ערב ערב 2213
אחרי 30 שנה במטבח של מלון 'קיסר' ואחרי 40 שנה במטבחי בתי מלון, החליטה לאחרונה השפית הכי ותיקה בעיר, ג'קלין אלהרר, שזהו, נמאס לה. היא תלתה את הסינר, אמרה יפה שלום ועכשיו היא סוף סוף נהנית מהמטבח הפרטי שלה ומהמשפחה. סיפור על סינדרלה מקומית שהתחילה בעבודה זוטרה במטבח מלון והפכה לטבחית מספר אחת. מי אמר שהחיים הם לא אגדה?
סינדרלה נוסח אילת









תגובות

הוסף תגובה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש