בית הספר הבינלאומי למלונאות ותיירות באוניברסיטת 'בן-גוריון' באילת - פילה דג סלומון צרוב בשמן זית, שום וטימין

מאת: אביבה דקל ● צילום: חיים דוד ● 6/12/2017 14:25 ● מה נשמע 525
בכמה מכם טמונים הכישרון, היצירתיות והאהבה ליצירת מנות אוכל וקינוחים שגורפים מחמאות בלי סוף? כמה פעמים צפיתם בתוכניות ריאלטי וחלמתם להביא את הכישרון שלכם לתודעת הכלל ולהתפרנס מזה בכבוד? לבית הספר הבינלאומי למלונאות ותיירות בקמפוס אילת, יש את היכולת להפוך את האהבה שלכם למקצוע
בית הספר הבינלאומי למלונאות ותיירות באוניברסיטת 'בן-גוריון' באילת - פילה דג סלומון צרוב בשמן זית, שום וטימין









תגובות

הוסף תגובה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש