פרסומת
דלג

פארק אבניו, מנות ראשונות - חציל בלאדי

מאת: מערכת ערב ערב ● 7/12/2011 13:20 ● ערב ערב 2527
פארק אבניו, מנות ראשונות - חציל בלאדי

המסעדה הכי בר באילת, מתאפיינת באיזון מדויק בין חוויה גסטרונומית לבילוי לילי איכותי. התפריט העשיר מציג מבחר מנות של פירות ים טריים, בשרים מובחרים, מנות ראשונות משובחות וקינוחים מפתיעים. לא לחינם נבחר 'פארק אבניו' על ידי המגזין 'פנאי פלוס' ורשת 'רנואר', לבר הטוב באילת ולאחד משלושת הברים הטובים בארץ. על האווירה מנצח מדי ערב DJ הבית.

מיקום: פארק 'אופירה' מול מלון 'דן פנורמה'.
פתוח: א'- שבת בין השעות 19:00 עד 04:00.
טלפון: 08-6333303.
כשר? לא
משלוחים ועסקיות? אין
חניה:יש http://www.rol.co.il/sites/park-avenu

השף חמודי מוגחד


חמודי בן ה- 26 הגיע לאילת מירושלים ועובד בתחום הבישול מזה שש שנים. את ניסיונו בעבודה צבר אצל שף אנטוניו, במסעדת ה'דניס', באולם האירועים 'הרה' וכיום הוא מנצח ביד רמה ומנהל את המטבח ב'פארק אבניו' ואחראי לכל המנות הטעימות המגיעות לצלחת שלכם בעת ביקור במקום.
ארוחת בוקר או ארוחת גורמה?
"ארוחת גורמה ומעדיף אותה על בסיס בשר שכן אני איש של בשר".
צימר בגליל או שופינג בלונדון?
"אני מעדיף את הגליל. אני אוהב לבלות את החופשות שלי בארץ ותמיד אעדיף חופש בגליל הירוק על פני שופינג בלונדון".
כוכב משלן או מחמאה מסבתא?
"מחמאה מסבתא שלי חשובה לי הרבה יותר מכל הכוכבים של משלן".
גליל או נגב?
"אני מעדיף בקיץ את הגליל הירוק והקריר ובחורף את הנגב החם".

חציל בלאדי



תמונת כתבה


החומרים הדרושים:
1 חציל גדול
4 כפות לבנה
שני גבעולי אורגנו טרי
2 כפות יוגורט 9%
שני גבעולים של בצל ירוק
זרעי עגבנייה מחצי עגבנייה (מוציאים את התוכן)
קורט כמון
קורט זעתר
מלח פלפל לפי הטעם
שמן זית לזילוף
חצי לימון טרי
80 גר' גבינת פטה 9%
אופן ההכנה:
קולים את החציל על אש גבוהה. מקלפים אותו ומוציאים את הגרעינים.
לרוטב:
שמים בקערה את היוגורט, הלבנה ובצל קצוץ דק.
מפרידים את העלים מגבעול האורגנו, מקצצים דק ומוסיפים.
מתבלים במלח, פלפל, כמון, זעתר ומיץ לימון
מערבבים הכל לבלילה אחידה
אופן ההגשה:
מניחים את החציל על צלחת. יוצקים מעליו את הרוטב ומקשטים בזרעי העגבנייה. מזליפים מעל שמן זית וזעתר.
מומלץ להגיש עם לחם ביתי.

בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש