איך עסק נולד, כמו תינוק

מאת: דניאלה ברכה ● 22/9/2014 12:54 ● ערב ערב 2673
האיש שעמד מאחורי מסעדת 'בצל ירוק' המיתולוגית, בית הקפה הראשון בקניון 'מול הים' ומאחורי רעיון הנחת תושב האילת המפורסמת, ניצל את השנה שחלפה לטובת שינוי. אחרי שנים בתחום המלונאות ושנים בתחום המסעדות החלביות, רגע לפני שפרש לגמרי מהתחום, איציק מרציאנו, הבעלים של מסעדת הדגים החדשה 'לס סרדינס', החליט לעבור מחלב לדגים ולהתחיל לגמרי מחדש. שנה חדשה כבר אמרנו?
איך עסק נולד, כמו תינוק









תגובות

הוסף תגובה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש