פרסומת
דלג

אלופי הבריסטה של 'ישרוטל'

מאת: מירב לוי דיאמנט למערכת ערב ערב באילת ● 17/11/2010 14:27 ● ערב ערב 2472
תנו כבוד לעביר עבוד, עובדת מלון 'יערות הכרמל' של רשת 'ישרוטל' שזכתה בשבוע שעבר במקום הראשון בתחרות הבריסטה המסורתית. עביר גברה על נציגים מ- 12 מלונות הרשת והוכיחה שגם נשים יודעות להכין קפה משובח. מי אמר קפה טוב ולא קיבל?



תרצו או לא, היום כשמדברים על רמת שירות ואיכות בבתי מלון, מדברים גם על איכות הקפה. זו בדיוק הסיבה שברשת מלונות 'ישרוטל' לא זו בלבד שדואגים להציע לאורחי המלונות את הקפה הכי טוב, אלא גם דואגים שמי שמכין את הקפה יידע את העבודה. כדי להגיע לרמת הכנת קפה מקצועית, משקיעה 'ישרוטל' משאבים רבים בהדרכת והכשרת עשרות הברמנים בבתי המלון שלה. הסיסמה המלווה את הרשת בעניין זה היא- ב'ישרוטל' מגישים קפה אמיתי ולא 'קפה של בית מלון'...לצורך כך עוברים העובדים ברשת הכשרות בנושא וזו גם בדיוק הסיבה לתחרות הבריסטה המסורתית המתקיימת ברשת מזה שלוש שנים (והיד עוד נטויה).

תמונת כתבה



12 נציגים שנבחרו מכל מלונות הרשת כמכיני הקפה הטובים ביותר, התמקמו מאחורי מכונות הקפה שהוכנו מבעוד מועד במלון 'אגמים'. תחרות הבריסטה יצאה לדרך.
במהלך התחרות נדרשו המתחרים להכין ולהגיש אל שולחן השיפוט: ארבע כוסות אספרסו, ארבע כוסות קפוצ'ינו וארבע כוסות של משקה אספרסו ייחודי אותו נדרש כל מתמודד לפתח. לאחר הסיבוב המקדים, עלו שלושה מתחרים שנבחרו כטובים ביותר לשלב הגמר. המשקאות המיוחדים שהכינו השנה שלושת הפינליסטים הכילו בין השאר רכיבים מפתיעים כמו: שומשום, טחינה ושקדים מסוכרים.
"אין חברה נוספת בארץ ואפילו בעולם שמקיימת תחרויות כאלו", מסר שלומי טחן, סמנכ"ל תפעול רשת 'ישרוטל' שהעניק בסיום התחרות את הפרסים לזוכים.

תמונת כתבה


את המקום הראשון בתחרות קטפה עביר עבוד, עובדת מלון 'יערות הכרמל'- אחוזת בריאות וספא. עביר שעובדת ברשת 'ישרוטל' מזה 4 שנים, היתה המצטיינת מבין כל המתחרים בהכנת הקפה במדד של איכות הטעם, ניקיון מכונת הקפה, יכולת התפעול של מכונת הקפה, עמידה בלוח זמנים והכנת משקה מקורי עם אספרסו ושומשום.
עביר זכתה בטלוויזיתLCD 42" . במקום השני זכתה אוקסנה דרנקו מ'ישרוטל פונדק רמון' במצפה רמון, שזכתה במחשב נייד ובמקום השלישי זכה הישאם חלבי ממלון 'יערות הכרמל' שזכה בסוף שבוע באחד ממלונות הרשת.

בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש